Populaire games

TS Teamspeak is Voice over IP-software, ontwikkeld door het Duitse TeamSpeak Systems, dat gebruikers in staat stelt te spreken op een chat kanaal met andere gebruikers, zoals een teleconferentie. De huidige versie van Teamspeak is op dit moment 3.0, van Teamspeak 2.0 is uiteraard ook nog leverbaar.

Een gebruiker van de Teamspeak software zal meestal een koptelefoon dragen met een geïntegreerde microfoon. Teamspeak client software wordt gebruikt om verbinding te kunnen maken met een server naar keuze. Daarbij kan er gebruik gemaakt worden van prive of publieke chatkanalen.

De doelgroep van Teamspeak is vooral gamers, die de software kunnen gebruiken om te communiceren met andere gamers in hetzelfde team in een multiplayer game. Communicatie met de stem, in tegenstelling tot tekst, wat meer voorkomt op het internet, geeft spelers een strategisch voordeel waarmee ze hun handen op de muis en het toetsenbord kunnen houden en sneller kunnen communiceren. Voer tactisch overleg met je clanmates en maak gebruik van Teamspeak bij Gameservers Huren!

Bestellen kunt u via onze bestelpagina.

Copyright © 2008 - 2014 | All rights reserved

EUNetworks  Intel  Links  AMD  Supermicro